Kanjerwens

 

Wat is Kanjerwens? 

 

Kanjerwens is een organisatie die de wensen van erg zieke kinderen laat uitkomen. 

 

Deze dromen zijn niet altijd even haalbaar van prijs & deze organisatie zamelt hiervoor geld in zodat deze dromen waar gemaakt kunnen worden.

 

& daarom willen wij ook een steentje bijdragen en graag doneren wij per verkochte accessoire 50 cent. 

 

Het is bijna kerst dus laten we elkaar even goed steunen. ( & zeker de kinderen) 

 

Dus…. jullie kunnen ook helpen! 

Je kan via ons doneren ( keuze tussen 0,50€/1,00€/2,00€/3,00€/5,00€/10,00€) 

Of je kan naar hun Instagram pagina gaan @kanjerwens & zelf doneren.

(www.Kanjerwens.nl) 

--------------------------

Waarom deze organisatie helpen? 

1 van onze modellen  zijn humom wil haar verhaal vertellen: 

 

De Stichting Kanjer Wens zorgt voor onvergetelijke uitjes en ontmoetingen voor kinderen die ernstig ziek zijn. 

 

Mijn broertje Djayden (10) kreeg in 2017 (toen 6 jaar) te horen een hersentumor te hebben. De wereld van mijn ouders en mij stortte letterlijk in. Je hebt opeens zoveel vragen waar je liever niet aan wilt denken. Zoveel geregel en veel stress. Niet alleen voor mijn ouders ook mij broertje merkte dit heel erg ondanks dat hij nog jong was wist hij dat het ook flink mis kon gaan.

 

1ste kerstdag 2017 lag Djayden in het ziekenhuis. Toen kwam Peter van Kanjer Wens NL opeens de kamer binnen. Hij vroeg ons verhaal. Na wat geklets wist Djayden gelijk dat hij er een vriend voor het leven bij had! Na wat kadotjes tussen door kreeg Djayden de vraag een wens te hebben! Nou en die had hij! Djayden wilde namenlijk graag Ties Granzier (YouTuber) ontmoetten.

 

 In Juli 2018 was het zover. Loeiende sirenes kwamen de straat in. Wij zaten niets vermoedend op de bank. Iedereen moest mee. Maar waar na toe? Naar een spannende en vragende reis. Kwamen we aan bij Mini Europa. mijn broertje was heel erg verrast. Peter wist dat hij het leuk vond maar dit had ik niet gevraagd. Hij vond het letterlijk geweldig! Naar een dag rond gelopen te hebben zijn we in de avond naar NH Hotel in Brussel gegaan. Waar we in de avond lekker hebben gegeten. Wij wisten alleen toen nog niet dat Peter een ontmoeting met Ties de volgende dag op de planning had! 

 

De volgende dag werden we wakker in een super suite. Iedereen was lekker uitgerust. Klaar om naar huis te gaan. Dachten we. Maar toen we eenmaal de Limo instapte had Peter nog een verassing! Onderweg naar de 2e verassing wisten we helemaal niet wat we moesten verwachten. Eenmaal reden we Roermond in. Djayden’s hard ging al sneller kloppen. Hier woont Ties vlakbij schreeuwde hij! Ja hoor. We reden een terrein op waar boten stonden en ja je raad het al! Daar stond Ties!! Djayden was zo onwijs blij. We hebben gevaren en een vlog opgenomen. 

 

Djayden heeft echt 2 GE WEL DIGE dagen gehad! Ondanks dat we nu bijna 2 jaar verder zijn spreekt hij er nog zovaak over. Hij straalt dan weer opnieuw!

 

———————————————

 

We weten ook dat dit niets te maken heeft met honden & dat er ook heel veel asielen in deze tijd geld nodig hebben. 

Maar we kiezen zelf aan wie & wat we doneren en omdat dit mij diep vanbinnen raakte en ik oprecht wil helpen probeer ik op deze manier dit te doen.

 

Dit zal gelden op de kerst collectie.

Dus de hele maand december 🥰

© 2021 - 2022 izzyX.be | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel